2013. május 2., csütörtök

Töltött batyu (gluténmentesen)


Hozzávalók  
8 db -hoz  :
  • 1 közepes tojás
  • Himalája só
  • pici citromlé
  • pici szódabikarbóna
  • kb. 60 g magliszt(zsírtalanított) keverék (30 g szezám, 20 g napraforgó, 10 g mandula)
  • 1 evőkanál kókuszolaj




Töltelék:

  • füstölt pisztráng, medvehagyma pesto, reszelt kemény sajt

Elkészítés:



  1. A tojást felvertem, bele a só, kókuszolaj és a lisztek, szódabikarbóna.
  2. Jól összegyúrtam, két gombócot formáztam belőle. 
  3. Egyenként sütőpapíron kinyújtottam, az egyiket tojásfehérjével megkentem, rárakosgattam a tölteléket kis kupacokban, ráraktam a másik kinyújtott tésztát és 4 cm-es pogácsa szaggatóval kiszaggattam belőle a korongokat. Majd a maradék tésztát újra kinyújtottam és töltöttem. 
  4. Forró kókuszolajban megsütöttem.
  5. Medvehagymás avokádókrémmel tálaltam.

1 megjegyzés:

  1. Kedves webmester,

    Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    Tünde
    info@osszesrecept.hu

    VálaszTörlés